Капітальний ремонт вулиці Василя Нікітіна

Пропоную міській раді розглянути можливість капітального ремонту вулиці Василя Нікітіна (Червонозорівська), та встановлення освітлення.
Нажаль нині дорога перебуває в край жахливому стані, глибокі ями не дають можливості для нормального руху транспорту. Під час опадів дорога перетворюється в суцільну калюжу. Також відсутні пішохідні тротуари. Варто зауважити, що по вулиці Василя Нікітіна знаходяться такі об'єкти: 1. Регіональний центр професійної освіти їм. Єгорова; 2. ЗОШ № 29; 3. Військова частина Національної гвардії України; 4. Велика кількість багатоквартирних будинків, та приватних домоволодінь; 5. Магазини першочергової необхідністі. І т.д.
Також хочу звернути увагу на те, що
негативний стан дороги унеможливлює патрулювання вулиці Патрульною поліцією, хоча криміногенна ситуація ,в темний час доби, зазвичай підвищена.
Наявність хорошої дороги по вулиці Василя Нікітіна, сприятиме розвантаженню автомобільного трафіку по вулиці Миколи Левитського, та створенню альтернативи руху транспорту.

Станом на 12 липня петицію підписали 57 осіб з 450 необхідних.

Стреленко Павло Сергійович

9 червня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: