Зміна графіку роботи підприємств у зв'язку з карантиному зв

Зміщення графіку роботи на 30 хв. що призведе до усуненя порушень перевезення громадян щодо їх кількості перебування у салоні. Та забеспечить вчасну доставку громадян на роботу.

Розглянувши непідтриману електронну петицію щодо зміни графіку роботи підприємств у зв’язку з карантином, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, визначений Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31 січня 2019 року № 2303, та у відповідності до приписів статті 23¹ Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до положення статті 19 Конституції України, органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Зважаючи на вищезазначене, інформацію, викладену в непідтриманій електронній петиції, взято до відома.

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Станом на 19 серпня петицію підписали 14 осіб з 450 необхідних.

Патинко Володимир Миколайлвич

11 червня 2020 р.