Повернути на маршрут №5 автотролейбуса четвертий транспорт

Доброго часу доби. Хочу звернутися з проханням повернути на маршрут №5 автотролейбуса четвертий транспорт, що був на ньому до початку карантина. Наявність чотирьох машин на маршруті забезпечувала можливість щопівгодини користуватись автотролейбусом №5.
Даний маршрут дуже зручний для жителів багатьох районів міста і став для громадян безальтернативним способом дістатися роботи/лікарень/вокзалів/шкіл/ринків та інших благ цивилізації.
Тепер доводиться їхати на роботу на півгодини раніше, або з роботи на півгодини пізніше,
через прогалину у графіку, пов'язану зі зняттям одного тролейбусу. Сподіваємося, що Вам вдасться повернути четверту машину на маршрут №5.

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо повернення на маршрут № 5 автотролейбуса четвертий транспорт, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до положень статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до положення статті 19 Конституції України, органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Зазначаємо, що впровадження додаткових транспортних засобів
КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького», яке обслуговує тролейбусний маршрут № 5 «просп. Промисловий - Залізничний вокзал», на даний час не є можливим, оскільки весь наявний рухомий склад з автономним ходом задіяний для обслуговування інших тролейбусних маршрутів.
Враховуючи вищевикладене, Ваша пропозиція щодо збільшення кількості транспортних засобів, які працюють за вищезазначеним тролейбусним маршрутом, буде опрацьована організатором пасажирських перевезень управлінням розвитку транспорту та зв’язку Міської ради міста Кропивницького при черговому придбанні нових одиниць тролейбусів з автономним ходом в майбутньому.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 19 серпня петицію підписали 26 осіб з 450 необхідних.

Піть Ірина Євгеніївна

18 червня 2020 р.