Не вбивайте людей своєю бездіяльністю...

Міська влада не вбивайте людей своєю БЕЗДІЯЛЬНІСТЮ... Встановіть світлофори, лежачих поліцейських, щоб не гинули люди на дорогах нашого міста під колесами машин. Машини ганяють містом на шаленій швидкісті і вбивають громадян міста, а міській владі немає до цього ніякого діла. На багатьох вулицях міста (Чикаленка, Кропивницького, Полтавська, Вокзальна, Волкова і список можна продовжити) неможливо перейти вулицю бо ганяють машини... НЕМА ВІЙНИ, А НА ВУЛИЦЯХ НАШОГО МІСТА ГИНУТЬ ЛЮДИ! Свіжий приклад, коли на вулиці Чикаленка загинула ні в чому не винна жінка на пішохідному переході, яка спокійно йшла на роботу і переходила вулицю! Невже в міської влади немає декілька тисяч гривень на встановлення світлофору чи лежачих поліцейських, ці кошти не зрівняти з ціною життя людини... А міська влада пише відписки, що вулиці не їхні, а районні, чи ще якісь і вони нічого не можуть, чи не знаютт, що робити... Як це не ваша вулиця, якщо вона в місті? Не можете чи не хочете? Якщо втомилися то залишіть своє "тепле місце" для людей, які будуть працювати на благо міста, а не свого карману... На вулиці мирний час, а не війна, але на вулицях міста гинуть люди... Це жахливо!

Станом на 22 жовтня петицію підписали 55 осіб з 450 необхідних.

Скрипник Михайло Анатолійович

5 вересня 2020 р.