Не дайте замерзнуть людям...

Дозволить всім громадянам міста встановлювати автономне опалення! Розробити міську програму по забезпеченню автономним опаленням малозабезпечених громадян, військовослужбовців, учасників АТО, які захищають нашу країну! Централізоване опалення дороге і неефективне! Міська влада нічого не робить для зниження тарифів! У міської влади хватає хисту тільки надсилати попередження про борги і відключення! За централізоване опалення приходиться віддавати всі зарплату на опалення в місяць! Дії комісії по дозволам на автономне опалення це корупція! Чому якийсь маленький чиновник вирішує мерзнути мені зимою чи ні? А централізоване опалення дуже неефективне і дороге! Зимою ми мерзнешь, а коли тепло топлять як скаженні, неможливо доторкнутися до батареї! Чиновники повинні працювати на людей, а не на свій карман! Ми їх вибирали! Не хочеш працювати, йди геть! Дай місце людям, які турбуються про місто і хочуть працювати!

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 25 жовтня петицію підписали 19 осіб з 450 необхідних.

Скрипник Михайло Анатолійович

7 вересня 2020 р.