У Кропивницькому прийняв перших відвідувачів новітній Центр надання адміністративних послуг

На сайті Кропивницької міської ради повідомили про відкриття новітнього Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс», також ЦНАП добре пристосований і для обслуговування пенсіонерів, і людей з інвалідністю, і батьків з немовлятами, - зі слів міського голови, але фактично ЦНАП відкрили для мешканців міста не забезпечивши вимоги ДБН В.2.2-40:2018 Інклюзивність будівель і споруд, а саме пандус не працює, двері до ліфта збоку вул. Арх.Паученка зачинені, не позначені входи і шляхи руху до будівель, пандусу та ліфту, відсутні тактильної підлогові плитки, інформаційні таблиці та позначеня шрифтом Брайля, інші візуальні елементи і аудіопокажчики для людей з порушеннями зору, відсутні тактильні смуги і багато іншого, що робить візит до нового ЦНАП для маломобільних груп населеня важким випробуванням!
Просимо привести у відповідність ДБН В.2.2-40:2018 та зробити дійсно пристосованим для обслуговування пенсіонерів, і людей з інвалідністю, і батьків з немовлятами Центр надання адміністративних послуг!!!

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Станом на 23 жовтня петицію підписали 15 осіб з 450 необхідних.

Шевцов Сергій Петрович

22 вересня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: