Заборонити дистанційне навчання в 1-3 класах.

Учні 1-3 класів закладають основу в навчанні саме в цьому важливому періоді на все життя, а саме: формування у дитини базових знань і навичок, поведінки і дисципліни, основ правопису, знайомство з математикою, правила спілкування з однолітками і наставниками і багато іншого.
Все це неможливо зробити перебуваючи біля монітора або екрана телефону, я маю на увазі ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ, неможливо в камеру навчити дитину писати, малювати, провести урок фізкультури, навчити підтримувати загальну дисципліну в класі і т.д .. І все це на тлі того що діти прийшли в школу з дитячих садів просто з дому і все в школі що знають учні старших класів їм незнайоме.
Неможливо щоб учні висиділи уважно перед екраном і отримали знання в той час коли батьки знаходяться на роботі а діти вдома з "чергової нянею" в залежності від обставин це бабусі, дідусі (не всі з яких вміють поводитися з сучасною технікою), брати, сестри (у яких до речі можливо в той же час що і в учнів 1-3 класів також проходять заняття дистанційно) або просто близькі знайомі чи сусіди яким просто байдуже як проходять заняття і що засвоїв учень.
Проводити урок після приходу батьків з роботи я вважаю також не доцільним, є свої домашні турботи, та й втома за день батьків на роботі не дасть необхідного результату.

Настійно прошу вжити передбачених Законодавством України, здоровим глуздом і статтею 53 Конституції України заходи щодо:

1. Заборонити переводити учнів 1-3 класів на ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ.
2. Забезпечити учнів 1-3 класів навчанням в школі з усім необхідним: дотримання дистанції, і т.д. відповідно до норм і правил на час карантину, згідно чинного законодавства.

Щоб росла і розвивалася наша країна їй необхідна грамотна, навчена, розумна молодь!!!

ОСВІТА

Станом на 26 листопада петицію підписали 290 осіб з 450 необхідних.

Сергій Сергій Олександрович

13 жовтня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: