Заборонити дистанційне навчання для учнів 5-11 класів.

Шановне Міністерство освіти та науки,будь ласка ,не допустіть знову введення дистанційного навчання у школах!
Знання у школі повинні отримувати як 1-4класи так і учні 5-11класів.
Дітям і батькам, та й вчителям дуже важко перебувати на дистанційці.Не можливо дитині зрозуміти всю тему уроку через комп'ютер чи телефон.Батьки вже намагались на дистанційному навчанні допомагати дітям ,хто як міг.Вибачте батьки -не ВЧИТЕЛІ,більшість з нас працює з 8.00 до 20.00 год.(просто не вистачає часу займатись повноцінно з дітьми),ми не можемо правильно донести теми уроків,особливо програму старших класів.Не кожна сім'я може собі дозволити комп'ютер ,особливо де двоє і більше дітей.Сидіння цілий день біля монітору не піде їм на користь.
Втраченні тепер знання в майбутньому вплинуть на складання ДПА і ЗНО.
Вірус це страшно-згодні,але ж давайте знайдемо правильний вихід із ситуації.
Будемо дотримуватись усіх санітарних норм під час карантину у школі.Можливо призначити осіб ,які будуть відповідати за наявність у кабінетах антисептиків,смітників для використаних масок,прибирання,пересування дітей по школі,недопукс хворих дітей до уроків і т.д.
Будь ласка не будьте байдужі до майбутнього наших дітей!!!.

ОСВІТА

Станом на 26 листопада петицію підписали 67 осіб з 450 необхідних.

Богучарська Юлія Миколаївна

27 жовтня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: