Реконструкція недобудови на Набережній

На Набережній у м.Кропивницькому між вулицями Велика Перспективна та Острівська є довготривала недобудова (з залитим п’єдесталом та вертикальною основою), яка не додає естетичної окраси місту. Прошу міськвиконком та міськраду оголосити конкурс на реконструкцію даного об’єкту із забезпеченням належного фінансування за рахунок, зокрема, коштів міського бюджету та залученням альтернативних джерел фінансування. Одна з умов конкурсу – реконструйований об’єкт має піднімати настрій містян, нести позитив та бути улюбленою фотозоною для кропивничан. Обґрунтування – Набережна поступово має відновити статус перлини нашого міста.

Розглянувши не підтриману петицію щодо реконструкції недобудови на Набережній повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», не підтриману електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Проєктною організацією ТОВ «АРБІС» Либідея» розроблено техніко-економічне обґрунтування по об’єкту «Реконструкція набережної р. Інгул від вул. Михайлівської до вул. Вокзальної», в якому визначено чотири черги будівництва.
Ділянка на якій розміщено дану недобудову входить до другої черги будівництва об’єкта «Реконструкція набережної р. Інгул від вул. Михайлівської до вул. Вокзальної».
Питання демонтажу або реконструкції недобудови буде вирішуватися в процесі подальших проєктних робіт по вищезазначеному об’єкту.

Станом на 19 січня петицію підписали 42 особи з 450 необхідних.

КУЧКО ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ

31 жовтня 2020 р.