Знос гуртожку по пр. Університетському

Пропоную знести один із гуртожитків, що розташований на 101 мікрорайоні з відшкодуванням його мешканцям вартості квартир (5-6$тис). Всього для цього з бюджету потрібно близько 60 млн гривень. Гуртожиток є розсадником віч, наркоманії. І взагалі мешканці проживають у нелюдських умовах. На суму компенсації громадяни зможуть придбати наприклад дачу в одном із садових товариств поблизу Кропивницького, де зараз проживає багато людей. В європі та США такі райони називають гетто і вони зносяться.

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо зносу гуртожитку по просп. Університетському, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, який визначений в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, затвердженому рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», дану електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
У зв’язку з тим, що у даній не підтриманій петиції не зазначено адресу гуртожитку, ідентифікувати та встановити належність вказаної будівлі немає можливості.

Станом на 21 січня петицію підписали 6 осіб з 450 необхідних.

Степаненко Дмитро Скргійович

3 листопада 2020 р.