Повернути Патрульно - постову службу, або створення чогось подібного.

Зараз в місті спостерігається повний безлад , на вулицях міста немає порядку ( його просто ніхто не контролює)
поліція цим не займається, пройшовшись по вулицям нашого міста можна спостерігати вживання алкогольних напоїв, неадекватну поведінку, людей під наркотичним спянінням ( останіх на мою думку збільшилось в рази ) і нікому до цього немає ніякого діла. Пропоную повернути Патрульно - постову службу або створення чогось подібного, щоб їхнім обовязком було підтримання порядку на вулицях нашого міста. Тоді буде набагато спокійніше місцевим жителям і гостям нашого міста.

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо повернення патрульно-постової служби або створення чогось подібного, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням Міської ради міста Кропивницького від 31 січня 2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України “Про звернення громадян”, електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до статті 19 Конституції України органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Питання створення патрульно-постової служби або іншого органу, що виконує функції цієї служби, не належать до питань, які віднесені до компетенції Кропивницької міської ради та її виконавчих органів.

ОХОРОНА ПРАВОПОРЯДКУ

Станом на 19 серпня петицію підписали 21 особа з 450 необхідних.

Кравченко Андрій Григорович

1 грудня 2020 р.