Ремонт пішохідної алеї між вулицями Попова і Жадова

Відремонтує пішохідну алею , щодня тисячі людей проходять по ній, найгірший шматок коло ринку на попова, там взагалі в мокру погоду не пройти.
не потрібно придумуват якісь дорогі і тривалі проекти реконструкцій, візьміть хоча б поновіть бардюри і заасвальтуйте , щоб люди могли спокійно ходити по ній і проїхати велосипедом чи каляскою з дитиною.

09.02.2021
Ко-313/4-нп

Андрію КРАВЧЕНКУ

рatriot1412@ukr.net
Про розгляд не підтриманої
електронної петиції

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі - Головне управління) електронну петицію щодо ремонту пішохідної алеї між вулицями Космонавта Попова та Генерала Жадова розглянуто.
Враховуючи те, що зазначена електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, затвердженому рішенням міської ради від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» дану електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
З порушеного питання в межах визначених повноважень повідомляємо наступне.
Будь-яке будівництво або поточний і капітальний ремонти вулично-дорожньої мережі виконуються з обов’язковою розробкою проєктно-кошторисної документації.
Проаналізувавши орієнтовні об’єми робіт, які необхідно виконати по зазначеному Вами об’єкту, а саме встановлення бортового каменю, асфальтування пішохідних доріжок, благоустрій території, наголошуємо, що вартість робіт буде складати не менше 2 700,000 тис. грн, оскільки площа пішохідної алеї з газонними частинами складає близько 2000 кв. м.
Відповідно до граничних показників видатків, визначених Головному управлінню, на 2021 рік передбачено кошти на проведення капітального ремонту доріг по об’єктах, які є перехідними з 2020 року.
Враховуючи вищевикладене, на даний час замовити проєктно-кошторисну документацію по ремонту пішохідної алеї між вулицями Космонавта Попова та Генерала Жадова немає можливості у зв’язку з обмеженістю коштів міського бюджету.
Зважаючи на актуальність та необхідність виконання робіт з ремонту або будівництва зазначеного об’єкту благоустрою, Ваше звернення буде враховано у подальшій роботі профільних виконавчих органів Кропивницької міської ради.

Секретар міської ради Олег КОЛЮКА

Ірина Павлова 35 83 61

Станом на 19 серпня петицію підписали 29 осіб з 450 необхідних.

Кравченко Андрій Григорович

1 грудня 2020 р.