Зробити пішохідну алею від зупинки на вулиці Юрія Коваленка через 4 училище до 101 мікро району.

Зробити асвальтне покриття від зупинки на вулиці Юрія Коваленка через 4 училище до 101 мікрорайону, зараз там земля присипана відсівом, в мокру погоду ця суміш перетворються в багнюку і великі калюжі, що не дає вільно ходити по цьому відрізку я б сказав дороги ( але це буде такий комплімент...)
і тим самим люди змушені йти по краю проїздної частини яка там і так вузька , і по якій ускладнений рух двох автомобілів одночас.
Для міста це не буде дорого коштувати бо там метрів 100 треба насипати і поставити бардюри, а сотням студентів і жителям міста які там ходять кожен день буде дуже зручно і набагото комфортніше ніж зараз.

08.02.2021
Ко-367/6-нп
Андрію КРАВЧЕНКУ

рatriot1412@ukr.net
Про розгляд не підтриманої
електронної петиції

Головним управлінням житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького (далі - Головне управління) електронну петицію щодо облаштування пішохідної алеї від зупинки міського пасажирського транспорту по вул. Юрія Коваленка через Центральноукраїнське вище професійне училище імені Миколи Федоровського (колишнє ПТУ № 4) до 101-го мікрорайону розглянуто.
Враховуючи те, що зазначена електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького, затвердженому рішенням міської ради від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян» дану електронну петицію було розглянуто як звернення громадян.
З порушеного питання в межах визначених повноважень повідомляємо наступне.
Будь-яке будівництво або поточний і капітальний ремонти вулично-дорожньої мережі виконуються з обов’язковою розробкою проєктно-кошторисної документації.
Проаналізувавши орієнтовний об’єм робіт, які необхідно виконати по зазначеному Вами об’єкту, а саме: встановлення бортового каменю, асфальтування пішохідної доріжки, благоустрій території, наголошуємо, що вартість робіт буде складати не менше  700,000 тис. грн, оскільки довжина тротуару, який необхідно збудувати, більше 160 м.
Відповідно до граничних показників видатків, визначених Головному управлінню, на 2021 рік передбачено кошти на проведення капітального ремонту доріг по об’єктах, які є перехідними з 2020 року.
Враховуючи вищевикладене, на даний час замовити проєктно- кошторисну документацію по облаштуванню пішохідної алеї від зупинки міського пасажирського транспорту по вул. Юрія Коваленка через Центральноукраїнське вище професійне училище імені Миколи Федоровського (колишнє ПТУ № 4) до 101-го мікрорайону немає можливості у зв’язку з обмеженістю коштів міського бюджету.
Зважаючи на актуальність та необхідність виконання робіт з ремонту або будівництва зазначеного об’єкту благоустрою, Ваше звернення буде враховано у подальшій роботі профільних виконавчих органів Кропивницької міської ради.

Секретар міської ради Олег КОЛЮКА

Ірина Павлова 35 83 61

Станом на 19 серпня петицію підписали 31 особа з 450 необхідних.

Кравченко Андрій Григорович

3 грудня 2020 р.