Новий маршрут маршрутного таксі Жадова - Балашівка

Дістатися балашівки з м/р жадова-попова незручно. діє маршрут 134 через центр і ковалівку, що займає багато часу. Вимагаємо організувати маршрут маршрутного таксі Жадова- Попова- Ю.Коваленко-Університетський -Волкова- Джерельна-Кільцева, протяжністю близько 5 км із залученням до перевезення малогабаритних автобусів баз- дельфін

Розглянувши не підтриману петицію щодо запровадження нового автобусного маршруту, який би здійснював перевезення пасажирів з мікрорайону Генерала Жадова до Нової Балашівки через вулиці міста Кропивницького, а саме: вул. Космонавта Попова - Юрія Коваленка – Університетський - Волкова –Джерельна - Кільцева, протяжністю 5 км із залученням до перевезення малогабаритних транспортних засобів, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 29 вересня 2016 року № 142, та відповідно до норм ст.231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
За результатами обстеження вулиць Кільцевої та Волкова встановлено, що проїжджа частина даних вулиць не відповідає вимогам безпеки дорожнього руху (частково відсутнє зовнішнє освітлення, пішохідні тротуари та на окремих ділянках вулиць завузька проїжджа частина, менше 7 м).
Крім того, під час обстеження виявлено значний кут нахилу та часткове руйнування дорожнього полотна на дамбі по вул. Волкова, що не дозволить організувати регулярні перевезення пасажирів.
Враховуючи вищевикладене, організація регулярних пасажирських перевезень згідно запропонованої петицією схеми руху, на даний час, є неможливою.
Одночасно повідомляємо, що за результатами обстеження пасажиропотоків у м. Кропивницькому та їх опрацювання Харківським національним автомобільно - дорожнім університетом, рішенням Виконавчого комітету міської ради від 08 листопада 2012 року № 942 (зі змінами) було затверджено маршрутну мережу міста. У вищезазначеній мережі автобусні маршрути, які проходять по вказаних вище вулицях, не передбачені.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 19 серпня петицію підписали 182 особи з 450 необхідних.

Степаненко Дмитро Скргійович

31 січня 2021 р.