Створення футбольного майданчика

Зробити футбольний майданчик
У районі Лелеківка

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо створення футбольного майданчика, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням міської ради від 31 січня 2019 року № 2303, відповідно до норм статті 23¹ Закону України «Про звернення громадян» електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Інформуємо, що відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту в місті Кропивницькому на 2021 – 2024 роки кошти на облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення не передбачені. Будівництво та реконструкція майданчиків здійснюється виключно в рамках реалізації проєктів - переможців громадського бюджету.
Детальну інформацію та консультації щодо участі в проєкті «Громадський бюджет» можна отримати в Департаменті з питань економічного розвитку за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 403, тел.: 35 61 52, e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua або переглянути на офіційному сайті міської ради в розділі «Громадянам» «Громадський бюджет».
Під час підготовки проєкту потрібно врахувати, що земельна ділянка для створення футбольного майданчика у мікрорайоні Лелеківка повинна належати до комунальної власності територіальної громади міста Кропивницького.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 19 серпня петицію підписали 15 осіб з 450 необхідних.

Бурлака Саша Олегович

9 березня 2021 р.