Створення в мережі громадського харчування МакДональдс Travis Scott Menu

В червні 2021 року, у всім відомій мережі громадського харчування МакДональдс відбувалась колоборація з корейською групою BTS і створено BTS Menu, на мій суб'єктивний погляд дане рішення зі сторони мережі МакДональдс, як одного із лідерів ринку громадського харчування було не досить вірним, бо дана група артистів в нашій країні і серед нашої молоді не досить відома та популярна, щоб їй придавала рекламу та піар такої сили, тому я залучившись підтримкою своїх друзів та думкою більшості інтернет-спільноти з молоді та підлітків хочу звернутись до мережі громадського харчування Макдональдс на створення в Україні тимчасової акції та рекламної компанії з Тревісом Скоттом, яка була в той же час, але в США, для залучення молоді та підлітків до прогресивної западної культури, за рахунок обличчя відомого музиканта та моделі Travis'a Scott'a, сильно відомого та популярного в медіа та музикальному просторі, думаю таке рішення буде доволі прибутковим, як для самої компанії МакДональдс, так і приємно відобразиться на культурі та розвитку молоді України, так і зробить взагалі їх життя трішки різноманітним і залучить до західно-європейської молоді і розвитку

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо створення в мережі громадського харчування МакДональдс Travis Scott Menu повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в термін, який визначений у Статуті територіальної громади міста Кропивницького, затвердженому рішенням міської ради від 31.01.2019 року № 2303, та відповідно до норм статті 231 Закону України «Про звернення громадян», дану електрону петицію розглянуто департаментом з питань економічного розвитку як звернення громадян.
Мережа громадського харчування МакДональдс не належить до комунальної власності Кропивницької міської територіальної громади.
Відповідно до статей 6 та 23 Господарського кодексу України та статті 18 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», органи місцевого самоврядування не мають право втручатися у господарські відносини підприємств, що не перебувають у комунальній власності відповідних територіальних громад.
Тому вирішити питання порушене в петиції не вбачається можливим.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 19 серпня петицію підписали 10 осіб з 450 необхідних.

Жепко Артем Юрійович

31 серпня 2021 р.