Маршрут в сторону дк ятрань и соколовки

Выделите хотя бы 1 коммунальный автобус для маршрута в сторону дк ятрань. Через соколовку ул шевченко, новопетровка(ул дружбы) к окружной дороге. Так как маршрутка 500 и 220 стоит 8 грн и в вечернее время не ходит. А так будет автобус и для льготников хорошо. Пусть ходит даже раз в час, главное чтобы ходил по графику. Автобусов много в автопарке всего один взять для организации маршрута. На дачах многие живут а работают и платят налоги в городе. Так же и в с. Соколовское

Розглянувши не підтриману електронну петицію щодо маршруту в сторону ДК «Ятрань» і Соколівки, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням міської ради від 31.01.2019 року
№ 2303, та відповідно до положень статті 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до положень статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» Управління транспорту та зв’язку Кропивницької міської ради
(далі - Управління) є організатором пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування міста Кропивницького.
Оскільки селище Соколівка входить до складу Соколівської громади, Кропивницького району Кіровоградської області, та не відноситься до складу Кропивницької територіальної громади, транспортне забезпечення його мешканців знаходиться у сфері відповідальності Кропивницької районної державної адміністрації.
Враховуючи вищевикладене, для реалізації питань, які зазначені у Вашому зверненні, рекомендуємо Вам звертатись до організатора пасажирських перевезень - Кропивницької районної державної адміністрації.
У разі виникнення питань щодо роботи міського пасажирського транспорту, рекомендуємо звертатись до Управління транспорту та зв’язку Кропивницької міської ради за телефоном: 35 83 14.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 19 серпня петицію підписали 19 осіб з 450 необхідних.

Степаненко Дмитро Скргійович

27 вересня 2021 р.