Светофоры на улице бобрынецький шлях

Прошу поставить светофоры по улице бобрынецький шлях. Надоели летающие фуры и машины которые не уступают дорогу даже на пешеходном переходе. Перейти дорогу нереально. Просим установить светофоры от магазина «Чайка» и в сторону посёлка горного

Головним управлінням житлово-комунального господарства Кропивницької міської ради (далі - Головне управління) не підтриману електронну петицію щодо встановлення світлофорів по вул. Бобринецький шлях, розглянуто.
Враховуючи те, що дана електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у термін, який визначено Статутом територіальної громади міста Кропивницького, затвердженим рішенням міської ради від 31.01.2019 р. № 2303, та відповідно до норм статті 23¹ Закону України «Про звернення громадян» зазначену електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
З порушеного питання повідомляємо наступне.
Комплексною програмою розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницькому у 2022 році, затвердженою рішенням Кропивницької міської ради від 04.02.2022 р. № 1094 «Про внесення змін до рішення Кропивницької міської ради від 02.02.2021 р. №105 «Про затвердження Комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницькому на 2021-2025 роки» (зі змінами) передбачено видатки на капітальний ремонт (влаштування) світлофорного об'єкта на перехресті вулиць Бобринецький шлях та Нижньої П'ятихатської.
На даний час проєктно-кошторисна документація на капітальний ремонт (влаштування) світлофорного об'єкта на перехресті вулиць Бобринецький шлях та Нижньої П'ятихатської знаходиться в філії ДП «Укрдерждбудекспертиза» у Кіровоградській області» ДП «Спеціалізована державна експертна організація – Центральна служба Української державної будівельної експертизи» на експертизі.
Враховуючи вищезазначене, влаштування світлофорного об'єкта на вказаному перехресті буде розглядатися після завершення воєнного стану в Україні.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 19 серпня петицію підписали 103 особи з 450 необхідних.

Шевчук Марія Юріївна

12 січня 2022 р.