Повернення великих автобусів на маршрут 118

Шановні мешканці Великої Балки,

Звертаюсь до вас з важливим питанням, яке стосується нашого зручності та безпеки пересування. Ви мабуть помітили, що останнім часом на автобусному маршруті 118 з'явилися середні автобуси замість звичних великогабаритних. Ця зміна, на жаль, призводить до низки негативних наслідків, які важко проігнорувати.

Великі автобуси мали великий пасажирський потенціал, що дозволяло забезпечити комфортне пересування для всіх мешканців нашого району, зокрема для людей похилого віку, батьків з дітьми та людей з обмеженими можливостями. Також вони були більш потужні та менш чутливі до перешкод на дорозі, що робило подорож більш плавною та безпечною.

Однак зараз нашим автобусним маршрутом обслуговуються середні автобуси, що призводить до переповнених салонів, незручності для пасажирів та підвищеного ризику для безпеки. Це особливо актуально в години пік, коли попит на громадський транспорт найвищий.

Тому я закликаю всіх вас приєднатися до нашої спільної заяви про повернення великогабаритних автобусів на маршрут 118. Наші голоси можуть допомогти змінити цю ситуацію на краще та забезпечити нам всім зручне та безпечне пересування.

Не забувайте, що разом ми можемо досягти більше. Давайте об'єднаємося для спільної мети і зробимо наш район ще кращим місцем для життя.

З повагою,
Дмитро

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 24 травня петицію підписали 6 осіб з 450 необхідних.

Кохан Дмитро Андрійович

12 квітня 2024 р.

До кінця збору підписів залишилось: