відновлення зелених насаджень біля ТРЦ Depo't center Кропивницький. .

21 серпня 2016 року в Кропивницькому відкрився новий торгівельно - розважальний комплекс - ТРЦ Depo't center Кропивницький.( Адреса: вул. Велика Перспективна, 48). .Група компаній «ФОКСТРОТ» під час реконструкції будинку та його переобладнання для центру , покращуючи доступ до вивіски закладу, знищила дерева, які росли не один десяток років. відповідно до Правил благоустрою міста Кропивницького Посадові особи підприємств, установ, організацій несуть відповідальність за невиконання заходів з благоустрою, а також за дії чи бездіяльність, що призвели до завдання шкоди майну та/або здоров’ю громадян, на власних та закріплених за підприємствами, установами, організаціями територіях відповідно до чинного законодавства.
Тож вимагаємо від Кіровоградської міської ради та виконавчих органів влади застосувати всі можливі важелі впливу на керівництво даного торгівельного центру та групи компанії "Фкстрот" задля відновлення зелених насаджень біля ТРЦ Depo't center Кропивницький.

Дуднік І.В.

teritoriy08@gmail.com

Про розгляд не підтриманої петиції

Шановна Інго В’ячеславівно!

Розглянувши не підтриману петицію від 06.10.2016 щодо відновлення зелених насаджень біля ТЦ «Депот», повідомляємо наступне
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142, та відповідно до норм ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Звернень до Кіровоградської міської ради щодо видалення зелених насаджень у зв’язку з реконструкцією будівлі торгового центру «Депот» на прилеглій до нього території не надходило, дозволи не надавали.
Керуючись ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст, який затверджено наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 та зареєстровано у Міністерстві юстиції України 22.07.2011 № 912/19650, враховуючи рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 28.07.2008 № 1195 «Про надання дозволу на реконструкцію нежитлової будівлі по вул. Карла Маркса,48» управлінням містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради, за зверненням товариства з обмеженою відповідальністю «ТОРГ-МЕГАІНВЕСТ», надані містобудівні умови і обмеження (від 10.06.2014 № 1648) на реконструкцію магазину непродовольчих товарів по вулиці Великій Перспективній, 48 із будівництвом добудови.
Відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.11.2011 № 1167 «Про запровадження ведення обліку об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг міста Кіровограда», суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг на території міста Кіровограда, рекомендовано повідомляти управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради

про розміщення об’єктів та надавати документи, які підтверджують зазначені дані, для ведення обліку об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг. Вищезазначений суб’єкт господарювання про розміщення об’єкта не повідомляв.
Додатково повідомляємо, щодо відновлення зелених насаджень біля ТЦ «Депот», комунальним підприємством «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради» як балансоутримувачем, розпочато роботу зі створення зелених насаджень відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України.

З повагою

Секретар міської ради А.Табалов

Негода 32 29 74

Станом на 17 січня петицію підписали 228 осіб з 450 необхідних.

Дуднік Інга Вячеславівна

21 серпня 2016 р.