Ремонт майданчику "Золотий ключик" с.Нове

Шановний голова! Просимо Вас розглянути питання капітального ремонту дитячого аварійного майданчику "Золотий ключик", який знаходиться в с.Новому . Просимо Вас звернути увагу на аварійні качелі, горки, а також двохповерхову споруду яка є найбільш аварійною (проржавілий метал по якому рухаються діти, немає на другому поверсі поручнів).

Про розгляд
не підтриманої петиції

Розглянувши не підтриману петицію щодо капітального ремонту дитячого аварійного майданчика «Золотий ключик» в селищі Новому, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кропивницького зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.16 р. № 142, та відповідно до норм ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
Відповідно до рішення Новенської селищної ради від 09 лютого 2017 року № 21 на ремонт дитячого майданчику «Золотий ключик» виділена сума 30000 грн. Капітальний ремонт даного об’єкту не буде проводитися у зв’язку тим, що у 2017 році планується реконструкція діючої котельні і теплових мереж від неї по вул.Металургів, 7-а в селищі Новому м.Кропивницького, а по території даного майданчику проходять тепломережі. Тому у травні - червні 2017 року буде проведений лише поточний ремонт дитячого майданчику «Золотий ключик» комунальним підприємством «Новенське».

В доповнення до раніше наданої відповіді на не підтриману петицію щодо капітального ремонту дитячого аварійного майданчика «Золотий ключик» в селищі Новому, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який відповідно до норм ст. 23 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
У зв’язку з недоукомплектацією штату слюсарів-сантехніків КП «Новенське» та підготовкою до опалювального сезону та обслуговування мереж тепло та водопостачання працівниками даного підприємства, провести роботи по поточному ремонту дитячого майданчику «Золотий ключик» на даний час не має можливості.
Також повідомляємо, що депутатом Новенської селищної ради сьомого скликання було подано на голосування до громадського бюджету Кропивницького, проект «Реконструкція існуючого дитячого майданчику «Золотий ключик» (Карабас Барабас) з благоустроєм території, який на даний час пройшов відбір і допущений до голосування.

У доповнення до раніше наданої відповіді на не підтриману петицію щодо капітального ремонту дитячого аварійного майданчика «Золотий ключик» в селищі Новому повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів у строк, який відповідно до норм статті 23 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто, як звернення громадян.
04.06.2018 р. розпочато реконструкцію дитячого майданчика «Золотий ключик» на виконання Програми реалізації громадського бюджету у м. Кропивницькому на 2017-2020 роки в селищі Новому, в якому став переможцем проект по реконструкції дитячого майданчика «Золотий ключик».

Станом на 01.08.2018 р. реконструкцію дитячого майданчика «Золотий ключик» закінчено та здано в експлуатацію.

Станом на 15 травня петицію підписали 69 осіб з 450 необхідних.

Петренко Олена Віталіївна

22 лютого 2017 р.