Спасение монумента в Роще Десантников

В таком состоянии сейчас находится монумент в Роще Десантников. Если не предпринять никаких мер, он может обрушиться со дня на день. Ремонт не требует значительных затрат, но поможет спасти памятник от разрушения.

Новосьолов Є.І.

novosyolov.evgeniy@yandex.ua
Про розгляд
звернення
Шановний Євгенію Ігоровичу!

Розглянувши звернення (електронну петицію) щодо ремонту монумента у Гаю десантників Головне управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради, повідомляємо наступне.
Враховуючи те, що електронна петиція не набрала необхідної кількості голосів в строк, який визначено в Статуті територіальної громади міста Кіровограда зі змінами, внесеними рішенням Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 року № 142, та відповідно до норм ст. 231 Закону України «Про звернення громадян», електронну петицію розглянуто як звернення громадян.
З метою недопущення подальшої руйнації монумента у Гаю десантників Головним управлінням житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради надано завдання КП «Універсал 2005» провести ремонтні роботи бокової частини пам’ятника.

З повагою

Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради О. Мосін

Павлова 24 85 93

Станом на 6 липня петицію підписали 41 особа з 450 необхідних.

Новосьолов Євгеній Ігорович

30 березня 2017 р.