+ ще 384 громади!

Створення нового підрозділу "Відділ молоді" Коломийської міської ради

Впродовж останніх семи років фахівці у сфері молодіжної політики та національно-патріотичного виховання неодноразово заявляли, що ліквідація профільного Міністерства молоді та спорту України, або його реорганізація, шляхом приєднання до інших міністерств – є необдуманим, шкідливим кроком. Молодіжна політика має залишатися одним з окремих пріоритетних напрямків державної політики України.
Згідно рішення міської ради від 18.11.2021 р. №1384/222021 «Про внесення змін у структуру та чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів» відділ молоді припинив своє існування, штатну чисельність скоротили і тільки залишилося управління спорту. Спеціалістів з питань молоді скоротили або відправили працювати в інші сфери. А молодь залишили без органу, до якого вони зможуть звернутись з будь-якою ідеєю чи бажанням щось реалізовувати і творити.
Просимо створити Відділ молоді Коломийської ОТГ у 2023 році, внести його в бюджет у грудні 2022 року, повернути фахівців своєї справи на їх робочі місця, щоб формувати та реалізовувати державну політику в сферах молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.

Автору
електронної петиції
Максиму Вердешу
maks-verdesh@email.ua

Коломийською міською радою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про створення нового підрозділу «Відділ молоді» Коломийської міської ради», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 05.05.2022 р. №1960-31/2022, видано розпорядження міського голови від 25.10.2022 року №344-р «Про електронну петицію «Про створення нового підрозділу «Відділ молоді» Коломийської міської ради» (копія додається).
Розглянувши пропозиції управління персоналом та діловодства міської ради, управління культури та туризму міської ради та постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, інформаційної та молодіжної політики, соціального захисту, охорони здоров'я, гендерної політики, депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини та правопорядку, вирішено підтримати електронну петицію.

Додаток: на 1аркуші в 1 примірнику тільки адресату

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Петицію підписали 205 осіб з 200 необхідних.

Вердеш Максим Русланович

15 вересня 2022 р.