Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Створення нового підрозділу "Відділ молоді" Коломийської міської ради

СЛЮЗАР ІГОР БОГДАНОВИЧ

Автору
електронної петиції
Максиму Вердешу
maks-verdesh@email.ua

Коломийською міською радою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про створення нового підрозділу «Відділ молоді» Коломийської міської ради», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 05.05.2022 р. №1960-31/2022, видано розпорядження міського голови від 25.10.2022 року №344-р «Про електронну петицію «Про створення нового підрозділу «Відділ молоді» Коломийської міської ради» (копія додається).
Розглянувши пропозиції управління персоналом та діловодства міської ради, управління культури та туризму міської ради та постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, інформаційної та молодіжної політики, соціального захисту, охорони здоров'я, гендерної політики, депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини та правопорядку, вирішено підтримати електронну петицію.

Додаток: на 1аркуші в 1 примірнику тільки адресату