Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Провести громадські слухання щодо подальшого функціонування нежитлової комунальної будівлі в м. Коломия по вул. І. Франка 18 (приміщення шкірвендиспансеру).

СЛЮЗАР ІГОР БОГДАНОВИЧ

Коломийською міською радою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про проведення громадських слухань щодо подальшого функціонування нежитлової комунальної будівлі в м. Коломиї по вул. І. Франка, 18», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2019р. №3534-42/2019, видано розпорядження міського голови від 30.09.2020 р. №291-р «Про розгляд електронної петиції «Про проведення громадських слухань щодо подальшого функціонування нежитлової комунальної будівлі в м. Коломиї по вул. І. Франка, 18» (копія додається).
Розглянувши висновки юридичного відділу міської ради, відділу з питань майна комунальної власності міської ради та постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації та оренди, вирішено підтримати електронну петицію та видано розпорядження міського голови від 09.10.2020 р. №306-р «Про проведення громадських слухань» (копія додається).