Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Провести громадські слухання щодо подальшого функціонування нежитлової комунальної будівлі в м. Коломия по вул. І. Франка 18 (приміщення шкірвендиспансеру).

СЛЮЗАР ІГОР БОГДАНОВИЧ

Коломийською міською радою розглянуто зареєстровану Вами електронну петицію «Про проведення громадських слухань щодо подальшого функціонування нежитлової комунальної будівлі в м. Коломиї по вул. І. Франка, 18», яка у встановлений термін набрала необхідну кількість голосів.
Відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Коломийській міській раді, затвердженого рішенням міської ради від 28.03.2019р. №3534-42/2019, видано розпорядження міського голови від 30.09.2020 р. №291-р «Про розгляд електронної петиції «Про проведення громадських слухань щодо подальшого функціонування нежитлової комунальної будівлі в м. Коломиї по вул. І. Франка, 18» (копія додається).
Розглянувши висновки юридичного відділу міської ради, відділу з питань майна комунальної власності міської ради та постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації та оренди, вирішено підтримати електронну петицію та видано розпорядження міського голови від 09.10.2020 р. №306-р «Про проведення громадських слухань» (копія додається).