Встановлення світлофору на перехресті вул. Дружби й вул. Академічної

Питання встановлення світлофору на перехресті вул. Дружби й вул. Академічної, біля парку ім. Пушкіна, підіймалося мешканцямі м. Краматорськ неодноразово. Шість разів був ініційований цей запит у петиціях. Але, незважаючи на те, що ця ділянка є дійсно небеспечною, сіфтловору досі немає.
Пропоную розглняути це питання повторно, сподіваючись на його позитивне вирішення.

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №1034 (О-3308-8-1) «Встановлення світлофору на перехресті вул. Дружби й вул. Академічної», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 19.08.2019 громадянкою Охріменко К.Г.

Шановна Катерино Геннадіївно!

Ваша підтримана петиція щодо встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вул. Дружби та вул. Академічна була уважно розглянута виконкомом Краматорської міської ради. За результатами розгляду порушенного питання повідомляємо наступне.
Розглянувши петицію, відділ транспорту, зв’язку та енергетики підготував та розмістив 20.09.2019 р. на офіційному веб-сайті Краматорської міської ради (http://www.krm.gov.ua) відповідний проект рішення Краматорської міської ради «Про встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вул. Дружби та вул. Академічна».

Заступник міського голови
С.О. Боєвський

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 267 осіб з 250 необхідних.

Охріменко Катерина Геннадіївна

19 серпня 2019 р.