Остановить глупость!!!

Народ , прошу поддержать эту мою петицию, по поводу остановки этого безобразия. О чем я,? Об этих размалеваных до безобразия контейнерах, об этом "высоком", монументальном искусстве, что в парке Юбилейном. Об этих а-ляпистых контейнерах. Я уже молчу о эстетике этого произведения, но отцы города, а вы подумали о том что дети любой ценой будут лазить наверх ради селфи? И сколько шей будет сломано? Сломаные шеи будут на вашей совести! Нород, не будь безразличен, поддержи петицию о прекращении этого безобразия!

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №1078 (Ч-4255-1-1) «Остановить глупость!!!», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 31.10.2019 громадянином Чепаловим А.Г.

Шановний Антоне Георгійовичу!

Виконавчий комітет Краматорської міської ради розглянув Вашу підтриману петицію щодо прибрання конструкції з металевих контейнерів по вул.Паркова.
Повідомляємо наступне.
Управлінням з гуманітарних питань розроблено проєкт рішення міської ради «Про розгляд підтриманої петиції Чепалова А.Г. щодо прибрання конструкції з металевих контейнерів по вул.Паркова», який розміщено на офіційному веб-сайті міської ради (http://www.krm.gov.ua) та буде внесено на розгляд сесії міської ради відповідно до вимог Регламенту роботи Краматорської міської ради.

Заступник міського голови
Ю.А. Люлька

Петицію підписали 276 осіб з 250 необхідних.

Чепалов Антон Георгиевич

31 жовтня 2019 р.