Залишити вулиці Ярослава Мудрого її назву

Під час процесу декомунізації місто Краматорськ стало одним з лідерів по кількості переймонованих об'єктів не тільки на Донеччині, а й в Україні в цілому.
Цей факт неабияк турбує людей, що ностальгують за радянським минулим, тому деякі з них, протягом всього процесу декомунізації, намагаються повернути вулицям міста назви із радянською коннотацією.
Однією з таких ініціатив стала петиція від 4.09.2020 з перейменування нещодавно декомунізованої вулиці Ярослава Мудрого (яка мала назву 19 Партз'їзду) на вулицю Павла Мостового - голови міськвиконкому 60-х років радянської доби.
Як житель вулиці Ярослава Мудрого, який вкрай позитивно сприйняв її перейменування зі старої назви на нову, прошу залишити існуючу на даний момент назву, а саме - Ярослава Мудрого.
Вважаю недопустимим повернення радянсько коннотованих назв, навіть під виглядом вшанування чиновників місцевого рівня.
В крайньому випадку, вважаю що в місті є достатньо об'єктів без назв, які можна назвати на честь пана Мостового (наприклад колишня Комсомольська площа). Крім того, ніхто не заважає авторам вищезгаданої петиції від 4.09.2020 ініціювати створення у місті нового об'єкту (наприклад скверу), який можна назвати на честь пана Мостового.
Перейменування ж нещодавно декомунізованого об'єкту вважаю недопустимим.

Станом на 26 листопада петицію підписали 96 осіб з 250 необхідних.

Міхальков Олександр Сергійович

8 вересня 2020 р.