Про збереження набору учнів до перших класів на 2021/2024 навчальний рік в Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 Краматорської міської ради Донецької області

Шановний голова, Олександр Васильович та депутати Краматорської міської ради!
Батьки майбутніх першокласників Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 просять залишити набір учнів до перших класів на 2021-2024 навчальний рік до освітньої програми НУШ та "Інтелекту України". З подальшим навчанням та переходом до середньої ланки освіти (Гімназії) в нашому закладі. Неодноразово наші батьки зверталися до Управління освіти, писали листи з зверненням, щоб переглянули рішення та надали можливість продовжити набір першокласників. Але на наші прохання не звернули уваги.
В нашому закладі освіти провели капітальний ремонт, заміну вікон та дверей, утеплення фасадів та покрівлі. Школа стала дуже тепла . Малечі та педагогічному составу затишно та приємно працювати. Силами батьків класи відремонтовані, закуплені дидактичні матеріали, телевізори, частково дошки та інше. Ми ознайомились з станом закладу освіти Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10, в яку згідно"Плану заходів з трансформування мережі закладів загальної середньої освіти на 2021-2024 роки рішення Краматорської міської ради", ми повинні перевести наших першокласників. Школа дуже холодна, не утеплена, класи потребують ремонту.
Просимо переглянути рішення і дати можливість нашому закладу проводити набір учнів до перших класів на 2021-2024 роки та ухвалити рішення про надання Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 статусу "Початкова школа+Гімназія+Ліцей". З подальшим переглядом, щоб надати можливість за цей період Управлінню освіти підготувати Краматорську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 10 в подальшому "Початкова школа+Гімназія" до набору першокласників. За цей період просимо відремонтувати класи або блок "шестирічок", провести оснащення усім необхідним та завершити утеплення фасаду. Зробити Краматорську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 10 спроможною приймати додаткові початкові класи. Щоб були надані умови від яких ми вимушені відмовитися у зв'язку з переходом із Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 16 до Краматорської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10.Просимо дослухатись до батьків та піти нам на зустріч. Найкращий спосіб зробити дітей успішними - це зробити їх щасливими! Діти - це наше майбутнє!

ОСВІТА

Станом на 5 грудня петицію підписали 150 осіб з 250 необхідних.

Дереза Олександр Анатолійович

26 травня 2021 р.