Вимога залишити 10 клас в ЗОШ№5

Панове депутати Краматорської міської ради!

Батьки, рідні та близькі учнів
майбутнього 10-А класу звертаються до вас із проханням залишити дітей у ЗОШ № 5 і не переводити до ЗОШ № 22, як це було нам обіцяно навесні 2021 року. На Батьківській раді онлайн Ігор Ігорович Сташкевич пообіцяв, що 9-ті класи 2021/2022 року будуть продовжувати навчання у своїх школах. Ми можемо піти до шкіл нашого тимчасового притулку, але хочемо залишитися саме з тим колективом учителів, які нас навчали й підтримували всі ці роки. Чому саме зараз ускладнювати життя наших дітей, коли потрібно максимально спрощувати процес навчання й робити його комфортним та ефективним у першу чергу для учнів. Багатьом школам Краматорська дозволили набирати в цьому році 10 класи, ми теж хочемо мати такий шанс.
Зараз в країні йде війна, але незважаючи на це, наші діти продовжать вчитися в школі, хоч і в дистанційній формі. Але найважливішим для них, та їх батьків, є внутрішня психологічна рівновага дітей. Всі ми роз'їхались по різним містам, саме зараз нашим дітям потрібна підтримка від своїх однокласників та вчителів, які вчили їх всі ці роки. Саме зараз спілкування з знайомими людьми, це найважливіша річ. Нова школа, нові вчителі — це черговий стрес для дітей, а їм і так дуже важко зараз. Допоможіть нашим діткам, надайте їм можливість продовжувати вчитися в рідній школі, з рідними вчителями ЗОШ №5. Спілкування з рідними вчителями — це сполучна ланка з рідним домом. Це надасть їм відчуття захисту. Можливість бачити рідні обличчя, слухати знайомі голоси надає віру, що все у нас буде добре.
Ми дуже добре розуміємо, у який час звертаємось до Вас! Сподіваємося на Вашу підтримку й розуміння.

ОСВІТА

Станом на 26 вересня петицію підписали 136 осіб з 250 необхідних.

Шевченко Ірина Олександрівна

9 серпня 2022 р.