В Краматорську кілька десятків маршрутів, які обслуговуються як приватними підприємствами, так і міським транспортом (і до міського 11-го маршрута в мене особисто немає жодних нарікань). На превеликий жаль, ціни на проїзд зростають чимдуж з кожним днем, але якість перевезень не тільки залишає бажати кращого,як і раніше, але, вражає своєю деградацію. Водії дозволяють грубощі по відношенню до пасажирів, транспорт часто перенавантажений, а поїздки іноді нагадають боротьбу за виживання. Є автобуси, в яких по сто разів варені, переварені сваркою металеві частини корпусу, заднє скло хитається і ось-ось вивалиться, стіни чорні від слідів скотчу, вікна позаклеєні рекламами. Здається, такі "елітні" послуги коштують набагато менше, ніж ті 5, а тим більш 6 грн, які вже бажають ввести в майбутньому.
Суть мого прохання навіть не перегляд ціни проїзду, це важче питання, але контроль якості, технічної придатності автобусів. Списання корит і зобов'язання перевізника привести транспорт до належного стану!

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №697 (к-1221-8-1) «Жителі Краматорська гідні ЧИСТОГО та ЯКІСНОГО транспорту, а не розвалюх та ще й за такі ціни!», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 26.02.2018 громадянкою Пасічник І.А.

Шановна Інно Анатоліївно!

У відповідь на Вашу підтриману петицію щодо контролю якості перевезень міським пасажирським транспортом та технічного стану автобусів ТОВ «Юмвоса» та ПрАТ «Краматорське АТП-11410» виконком Краматорської міської ради повідомляє наступне.
Розглянувши петицію, відділ транспорту, зв’язку та енергетики підготував та розмістив 06.04.2018 р. на офіційному веб-сайті Краматорської міської ради відповідний проект рішення Краматорської міської ради «Про розгляд підтриманої петицію Пасічник І.А. щодо контролю якості перевезень міським пасажирським транспортом та технічного стану автобусів ТОВ «Юмвоса» та ПрАТ «Краматорське АТП-11410».
Копія проекту додається.

Заступник міського голови
С.О.Боєвський

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 265 осіб з 250 необхідних.

Пасічник Інна Анатоліївна

26 лютого 2018 р.