Установка светофора на пересечении улиц Парковая и бульвар Машиностроителей

Прошу установить светофор на перекрестке ул. Парковая и бульвар Машиностроителей!

В последнее время участились аварии на перекрестке Парковой и бульвара Машиностроителей. Данный перекресток очень перегружен – кроме легковых автомобилей перекресток пересекают троллейбусы, маршрутные автобусы, что создает трудности для безопасного пересечения улицы пешеходами. Рядом с перекрестком находятся учебные заведения, автовокзал, Донбасский межрегиональный центр профессиональной реабилитации людей с инвалидностью.

Вопрос установки светофорного объекта на этом перекрестке уже поднимался. В частности Принята «ПРОГРАМА РОЗВИТКУ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ І ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ в м. КРАМАТОРСЬКУ НА 2018-2019 роки». (Решение сессии от 20.12.2017 № 31/VII-515 http://krm.gov.ua/UserFiles/dl/resh_31_7_515.pdf)
Так, в 2018- 2019 годах должна была быть создана проектно конструкторская документация для установки этого объекта:
«Розробка проектно-кошторисної документації, придбання і встановлення світлофорних об’єктів з голосовим супроводженням на перехрестях вулиць Двірцевої та М. Приймаченко, Дружби та Академічної, Паркової та бульвару Машинобудівників, без голосового супроводження - на вул. О. Тихого (на виїзді з промислової зони)»

Обращаю внимание, что недавно была поддержана петиция о установке светофорного объекта на перекрестке Дворцовая – М.Приймаченко, что говорит о том, что ПКД уже готово (https://e-dem.in.ua/Content/Docs/kramatorsk/958-Маус%20М-2328-8-1.pdf)

Відповідь виконавчого комітету Краматорської міської ради на електронну петицію №984 (І-3096-8-1) «Установка светофора на пересечении улиц Парковая и бульвар Машиностроителей», розміщену на веб-сайті Єдиної системи місцевих петицій від 26.07.2019 громадянином Івановим О.О.
Шановний Олександре Олександровичу!

Ваша підтримана петиція щодо встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вул. Паркова та бул. Машинобудівників була уважно розглянута виконкомом Краматорської міськради. За результатами розгляду порушенного питання повідомляємо наступне.
Розглянувши петицію, відділ транспорту, зв’язку та енергетики підготував та розмістив 27.08.2019 р. на офіційному веб-сайті Краматорської міської ради (http://www.krm.gov.ua) відповідний проект рішення Краматорської міської ради «Про встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вул. Паркова та бул. Машинобудівників».

Заступник міського голови
С.О. Боєвський

Петицію підписали 254 особи з 250 необхідних.

Иванов Александр Александрович

26 липня 2019 р.