Капітальний ремонт ділянки автодороги Вараш-Полиці

Дана ділянка дороги за останні роки через неякісний ямковий ремонт доведена вже до аварійного стану та несе загрозу учасникам дорожнього руху, що є мешканцями 40 тисячного міста Вараш, міста-супутника Рівненської АЕС яка відраховує багаточисельні кошти в розвиток 30-ти кілометрової зони та є напевне найбільшим платником податків в нашому регіоні.
Тому пропоную зробити звернення від імені Вараської міської ради до Кабінету міністрів України та Державного агенства автомобільних доріг України з вимогою проведення капітального ремонту ділянки автодороги Вараш-Полиці.

На Вашу петицію «Капітальний ремонт ділянки автодороги Вараш-Полиці», яка станом на 05.12.2018р. зібрала необхідну кількість голосів та потребує подальшого розгляду, повідомляємо, що підготовлено та розміщено на офіційному WEB-сайті Вараської міської ради проект рішення міської ради від 17.12.2018 №1432 «Про звернення депутатів Вараської міської ради Рівненської області до Кабінету Міністрів України, Державного агентства автомобільних доріг України щодо проведення капітального ремонту ділянки автодороги Вараш-Полиці Рівненської області».
Зазначаємо, що даний проект рішення не був розглянутий міською радою із-за відсутності кворуму депутатів на сесії Вараської міської ради.
Додаток: Проект рішення Вараської міської ради від 17.12.2018 №1432 на 3-х арк. в 1 прим.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 116 осіб з 100 необхідних.

Назарець Геннадій Анатолійович

27 листопада 2018 р.