Висловлюй позицію.
Консультуй владу.
Впливай на майбутнє!

Петиції, на які триває збір підписів

Організація пішохідного переходу на перехресті вулиць Рубчака - Стрийська

Зібрано 506 підписів з 500

Залишилось 0

Відновлення будівництва магістрального водопроводу в м .Дубляни

Зібрано 142 підписів з 500

Залишилось 11

Заборона використання російської в публічних місцях

Зібрано 34 підписів з 500

Залишилось 26

Щодо розблокування проїзду вул. Винниченка

Зібрано 15 підписів з 500

Залишилось 12

Встановлення урн (смітників) на найбільш прохідних вулицях

Зібрано 15 підписів з 500

Залишилось 40

Перейменувати вулицю Білоруську

Зібрано 10 підписів з 500

Залишилось 13

Громадський простір

Зібрано 5 підписів з 500

Залишилось 21

Знесення меморіалу воїнам афганцям у Львові.

Зібрано 5 підписів з 500

Залишилось 31

Безкоштовний проїзд для військовослужбовців ЗСУ

Зібрано 2 підписів з 500

Залишилось 59

Останні, що прийняті на розгляд

Усі прийняті на розгляд
Про дозвіл на продаж алкогольних напоїв міцністю до 20% у М.Львів для підтримки економіки країни у воєнний час

Прийнято на розгляд 24 червня 2022

Скасувати 200%-400% премії для працівників Львівської міськради, та закладений преміальний бюджет на 2021 рік близько 260 млн грн

Прийнято на розгляд 8 лютого 2022

Реконструкція очисних споруд м.Львова

Прийнято на розгляд 17 січня 2022

За проектування та будівництво школи на вул. Пасічній в м. Львів

Прийнято на розгляд 17 січня 2022

Асфальтування ділянки дороги, що сполучає вулицю Брюховицька(вул. Брюховицька, 51), через урочище «Клепарів» - з вулицею Тунельна.

Прийнято на розгляд 4 січня 2022

Остання відповідь

Зупинити руйнування громадського простору, знищення соціальної інфраструктури та локального бізнесу на Сихові.

САДОВИЙ АНДРІЙ ІВАНОВИЧ

За інформацією управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування, за вказаними адресами видані рішення на проектування та будівництво, а саме:
• від 27.05.2005 «Про проектування та будівництво ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма “Інтергал“ багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими об'єктами торгівлі, громадського обслуговування та підземними стоянками автомобілів на пр.Червоної Калини, 68-А»;
• від 17.06.2005 №658 «Про проектування та будівництво ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма “Інтергал“ адміністративно-торгового комплексу на пр.Червоної Калини – вул.М.Скрипника»;
• від 24.02.2006 №247 Про проектування та будівництво торгового центру ТзОВ “Пам'ять“ на пр. Червоної Калини - вул. М.Скрипника;
• від 10.11.2017 № 1039 Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на розміщення ТзОВ “Пам’ять“ тимчасової автомийки самообслуговування на просп. Червоної Калини, 62;
• від 29.12.2017 №1202 Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ “Центр Проект“ торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгом, окремостоячою будівлею закладу громадського харчування та окремостоячою будівлею з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на просп. Червоної Калини, 60 у м. Львові у складі будівництва: І черги окремостоячої будівлі закладу громадського харчування № 2 на генплані; ІІ черги окремостоячої будівлі з вбудованою трансформаторною підстанцією та даховою котельнею № 3 на генплані; ІІІ черги торгівельно-розважального комплексу з однорівневим паркінгом;
• від 13.07.2018 № 739 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.12.2017 № 1202»;
• від 25.06.2021 №542 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 29.12.2017 № 1202».
Інформація про проектування та будівництво нових об’єктів відсутня.
Відповідно до ст. 19 Конституції України та ч. 3 ст. 24 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Питання захисту права приватної власності та внутрішніх спорів між суб’єктами господарювання, не належить до компетенції органу місцевого самоврядування. Зважаючи на вищевикладене, у Львівської міської ради, як органу місцевого самоврядування, відсутні правові підстави втручатися у господарську діяльність суб’єктів господарювання. Питання щодо законності (незаконності) діяльності суб’єктів господарської діяльності належить до компетенції правоохоронних органів. Враховуючи вищенаведене розробку дорожньої карти цієї електронної петиції вважаємо недоцільною.