Створення роллердрому в парку Донченка

Маю пропозицію щодо розвитку парку Донченка.
В парку розміщується приміщення, де базується атракціон "Автодром". Він знаходиться в не дуже гарному стані, тому пропоную змінити його призначення. А саме замість автомобілів, створити роллердром. В Лубнах немає місць куди б можна було сходити з дитиною і цікаво провести час. Атракціони в парку мають не привабливий вигляд і працюють лише в сезон.
А от місця де можна було б в будь-яку пору року покататись на роликах, самокатах, а також влаштовувати певні розважальні заходи, проведення роликових вистав, диско-вечірок для малят, змагань в місті немає.
Це місце б могло також навчати правилам дорожнього руху, надавати в прокат роликові ковзани, чи самокати, як це реалізовано на стадіоні в зимовий період із ковзанкою.

Зважаючи на те, що скейт парк постійно заповнений в теплу пору року, то і роллердром користуватиметься популярністю і матиме хороший попит, що зможе наповнювати бюджет міста, і приносити радість громаді.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 12 травня петицію підписали 33 особи з 150 необхідних.

Хоменко Вадим Юрійович

29 квітня 2021 р.

До кінця збору підписів залишилось: