Тендерному комітету Луцької міської ради ЗАБОРОНИТИ укладання договорів на продукти харчування для ДНЗ та шківз з посередниками, які постачають сумнівну (отруйну) продукцію!!!

Ми вже неодноразово були свідками та чули, як Луцьк так і інші міста України неодноразово закуповують продукти харчування (цільномолочка, масло та сир, крупи та інші товари) по тендерах (інші закупівлі не так важливі - нехай наживаються) з посередниками, маловідомими та сумнівними "конторами". А розгядати пропозиції виключно з виробниками (добросовісними, перевіреними, які відповідають усім Українcьким та Європропейський стандартам ДСТУ та ІSO та ін.)
Для прикладу, а це не важко і якісних постачальків достатньо. Ви ж, мої любі, в супермаркеті купуєте додому якісне та смачне молочко (сметанку, кефір), сир твердий (не продукт сирний) та масло (не спред), м'яско та ковбаску вищого сорту, макарони (та, мабуть, з твердих сортів пшенички). То чому наші діти їдять в садках та школах ГИДОТУ, ОТРУДУ - від якої хочеться насправді БЛЮВАТИ!!!

Деякі посилання по вищезгаданому наболілому:
2017-2018 та й раніше (просто довго шукати) https://www.volynnews.com/news/authority/tendernyy-komitet-upravlinnia-osvity-u-lutsku-ne-pomityv-zmovy-dvokh-firm/
2019рік
Ось кілька виробників (які знахояться під боком у нас) для прикладу для тендерів на молочну продукцію:
ПОСП ім. Шевченка (ТМ УГРИНІВМОЛОКО)
Радивилівмолоко (ТМ РАДИМО)
Тернопільський молокозавод (ТМ МОЛОКІЯ)
Радехівський молокозавод (ТМ ГАЛИЧИНА)
та багато інших на ВАШ ПАНОВЕ ЧИНОВНИКИ РОЗСУД - тільки хоча б виробники якісної продукції. Повірте їхні ціни - не КОСМОС. ЖИТТЯ ДІТЕЙ ВАЖЛИВІШЕ!!!
P.S. !!! ДАВАЙТЕ ПРИПИНИМО ТРУЇТИ ТА ПОВІЛЬНО ВБИВАТИ СВОЇХ ДІТЕЙ !!!
!!! І РАЗ І НАЗАВЖДИ ПОКІНЧИМО ЦЕ СВАВІЛЛЯ !!!
!!! ЯКЩО НЕ ПРОГОЛОСУЄТЕ - ТО ВИ ВБИВЦІ СВОЇХ ДІТЕЙ !!!

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Станом на 28 січня петицію підписали 208 осіб з 300 необхідних.

Вакульчук Володимир Станіславович

8 листопада 2019 р.