+ ще 204 громади!

Відмінити знесення/ліквідацію зупинок громадського транспорту біля Центрального ринку по вул. Глушець

Відмінити знесення/ліквідацію зупинок номер 98 та 99, що знаходяться поблизу Центрального (старого) ринку по вул. Глушець ( зупинка громадського транспорту при вході до парку ім.Лесі Українки та зупинка між Центральним ринком та військовим госпіталем) . Ліквідація цих зупинок не може проводитись лише за бажанням міської влади, без проведення громадських слухань, без опитування Лучан та жителів прилеглих сіл, а також перевізників.

Ваше звернення щодо зупинок громадського транспорту на вул. Глушець “Центральний ринок” розглянуте.
Інформуємо, що оголошено Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку.
У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, задля безпеки пасажирів, з метою уникнення травматизму при здійсненні демонтажу і вивезенню конструкцій, а також під час здійснення робіт по облаштуванню території зупинки громадського транспорту “Центральний ринок” по обидві сторони вулиці Глушець ліквідовано.

Петицію підписали 314 осіб з 300 необхідних.

Ліщук Юлія Миколаївна

10 грудня 2019 р.