+ ще 204 громади!

Капітальний ремонт вулиці Заньковецької

Дорожнє покриття по вул. Заньковецької, що на Вишкові в жахливому стані. За більше ніж 50 років від дороги не лишилося і сліду: лише ями та вибоїни глибиною до 0,5 м. У весняно-осінній період пересуватися пішки та автомобілем неможливо.

Мешканці вулиці неодноразово зверталися до міської влади з проханням зробити капітальний ремонт дороги. У 2012, 2013 та 2015 роках вулицю Заньковецької включали в план ремонту робіт за наявності коштів. Втім, грошей на її ремонт так і не знайшли.

Ми знову звертаємося до міської ради і просимо включити вулицю Заньковецької на Вишкові в перелік об`єктів капітального ремонту на 2020 рік, виділити кошти і нарешті відремонтувати!!!!

Колективне звернення щодо проведення капітального ремонту вулиці Заньковецької розглянуто.
Повідомляємо, що департаментом житлово-комунального господарства направлено лист голові постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження щодо розгляду питання включення вулиці Заньковецької до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць міста Луцька на 2020 рік на черговому засіданні комісії.
Про рішення вищезазначеної комісії Вас буде повідомлено додатково.

Петицію підписали 307 осіб з 300 необхідних.

РОМАНЮК ІВАННА ВОЛОДИМИРІВНА

10 грудня 2019 р.