+ ще 204 громади!

Відновлення руху маршрутного таксі № 26а (Старий ринок-Міжрайбаза)

З 11 грудня 2019 року, у зв*язку з розірванням договору з перевізником "Луцьке АТП 10 701", відсутнє транспортне сполучення до Міжрайбази (р-н Вишків). Припинила курсувати маршрутка № 26а. Жителі вулиць Заньковецької, Вахтангова, Руданського, Салтикова-Щедріна залишилися взагалі без транспортного сполучення. Жителі зазначених вище вулиць не мають можливості вчасно потрапити на роботу, діти разом з батьками пішки ходять у садочок, пенсіонери не мають можливості під*їхати до церкви, до магазину або ж до ринку - за продуктами. Просимо Вас відновити транспортне сполучення до Міжрайбази, а саме: відновити рух маршрутки № 26а.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 23.12.2019 №851-1 оголошено конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом № 26а “Центральний ринок - Вишків”. Конкурс відбудеться 28.01.2020. До проведення та затвердження результатів конкурсу за вказаним маршрутом призначено тимчасового перевізника.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 304 особи з 300 необхідних.

Міщук Інна Юріївна

18 грудня 2019 р.