Зберегти "новорічні" ялинки на Театральному майдані Луцька!

У зв'язку з планами реконструкції Театрального майдану, прошу не допустити знищення зелених насаджень у центрі міста, а саме "Новорічних ялинок", котрі дають не лише естетичну красу, а й щорічну економію для міського бюджету!!!

Петицію, щодо збереження «новорічних» ялинок на Театральному майдані розглянуто.
Відповідно до підсумків проведеного Всеукраїнського закритого архітектурного бліц-конкурсу на кращу концепцію облаштування Театрального майдану в місті Луцьку визначено три конкурсні роботи, що згідно умов конкурсу були визначені переможцями. Згідно умов конкурсу переможець конкурсу не претендує на обов’язкову реалізацію власної концепції, що здобула перше місце.
На основі матеріалів отриманих під час проведення конкурсу зараз розробляється технічне завдання на проектування та ведуться перемовини про укладення договору на виконання проектних робіт.
Враховуючи, традицію останніх років прикрашати три ялинки на Театральному майдані до новорічних свят питання щодо збереження ялинок при проектуванні реконструкції майдану буде вирішено з врахуванням результатів обстеження стану даних ялинок.
В проекті буде напрацьовано варіант облаштування місця для висадки великорозмірної ялинки, яка з часом перебере на себе роль новорічної ялинки міста.

Петицію підписали 416 осіб з 300 необхідних.

Форманюк Анатолій Вікторович

27 грудня 2019 р.