+ ще 204 громади!

Забезпечити транспортне сполучення між с. Липини,вулицями Ветеранів,Чорновола, Шопена,Мамсурова й торговим центром Епіцентр

У зв'язку із запуском у місті Луцьку e-квитка деякі перевізники відмовилися запроваджувати електронний квиток у місті.Пропоную запустити маршрут номер 9а за маршрутом с.Липини - вул. Полонківська,який буде курсувати за таким маршрутом: с. Липини ,Тц Епіцентр, вул. Рівненська, просп. Відродження,вул. Ветеранів, вул. В'ячеслава Чорновола,просп. Соборності, просп. Перемоги,вул. Шопена ,просп. Волі,вул. Словацького, вул. Б. Хмельницького,вул. Д. Галицького,вул. Гнідавська, вул. Станіславського ,вул.Бенделіані,бульвар Дружби Народів, вул. Боженка,вул. Мамсурова,вул. Молодогвардійська , вул. Молодіжна, вул. Полонківська . У зворотньому напрямку вул. Полонківська, вул Молодіжна ,вул. Молодогвардійська ,вул. Мамсурова, вул. Боженка ,бульвар Дружби народів, вул. Бенделіані,вул. Станіславського , вул. Гнідавська, вул. Д. Галицького, вул Ковельська, вул. Глушець, вул. Паркова, просп. Волі,вул. Шопена ,просп. Перемоги,просп. Соборності,вул. В'ячеслава Чорновола,вул. Ветеранів, просп. Відродження,вул. Рівненська,Тц Епіцентр, с. Липини.

Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 18.12.2019 №809-1 оголошено конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом №9 “Вересневе - Теремнівська” (змінений в частині проходження до району Вересневе). На сьогоднішній день проходить прийом документів для участі у конкурсі на вказаний маршрут, тому Ваші пропозиції можливо розглянути лише при повторному оголошенні конкурсу за маршрутом №9.
Якщо претенденти на участь у конкурсі будуть відсутні, конкурс буде оголошено повторно.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 324 особи з 300 необхідних.

Хатітовський Богдан Миколайович

27 грудня 2019 р.