Встановленння світлофору на перехресті вул.Потебні та вул.Львівської

В зв'язку зі збільшенням автомобільного потоку та неодноразово створенням аварійно-небезпечних ситуацій на перехресті вул.Потебні та вул.Львівської, прошу встановити світлофор по вказаній адресі.
Щороку створюється петиція, а від міської влади приходять лише відписки, що в слідуючому році, дане перехрестя буде включене в бюджет та план!!!! Ситуація на вказаному перехресті тільки погіршується, особливо в часи пік. Прошу міську владу терміново встановити світлофор, не чекаючи смертей на даному проблемному перехресті!

Ваше звернення щодо встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вул. Потебні та
вул. Львівської - розглянуто.
Перехрестя вул. Львівської та вул. Потебні у м. Луцьку відноситься до переліку перехресть з інтенсивним рухом транспорту. Встановлення світлофорного регулювання на даному перехресті є актуальним.
Найближчим часом Департаментом житлово - комунального господарства буде замовлено виготовлення проектно - кошторисної документації світлофорного об’єкту. Після виконання вищевказаних робіт буде розглянуто питання фінансування будівництва світлофорного об’єкту на перехресті вул. Потебні та вул. Львівської в 2020 році.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Петицію підписали 308 осіб з 300 необхідних.

Боцеровський Олександр Тарасович

28 січня 2020 р.