+ ще 204 громади!

Ремонт та облаштування прибудинкової території між будинками Декабристів 31, Відродження 5, 5а, Метрополита Андрія Шептицького 32, 30

Стан проїзжої частини та тротуарів непридатний для нормального та безпечного пересування, як автомобілем так і пішки, а особливо це створює проблеми для людей похилого віку, дітей, та проїзду з дитячим візочком! Дитячий та спортивний майданчик напівзруйновані, дітям немає де безпечно проводити свій вільний час. Прибудинкова територія не освітлюється, та кількість паркомісць не відповідає потребам громадян. Загалом дана територія виглядає брудно та занедбано, Ремонту тут не було мабуть взагалі ніколи!
Велике прохання зробити ремонт та облаштувати дану територію!

Петицію щодо проведення капітального ремонту прибудинкових територій на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 32, 34 - пр. Відродження, 5 – вул. Декабристів, 29, 31 розглянуто.
Департаментом житлово-комунального господарства у 2020-2021 роках відповідно до додатку 2 рішення міської ради від 26.02.2020 № 70/68 «Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2018 № 37/25 «Про погодження переліку об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2018-2019 роки»» заплановано провести капітальний ремонт прибудинкових територій на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 32, 34 -
пр. Відродження, 5 - вул. Декабристів, 29, 31.
На даний час проєктно-кошторисна документація на проведення комплексного благоустрою вищезазначених прибудинкових територій проходить комплексну державну експертизу.
Вищевказані роботи заплановано розпочати в поточному році після отримання позитивного експертного висновку та проведення відкритих торгів ЩОДО визначення виконавця робіт.

Петицію підписали 310 осіб з 300 необхідних.

Калашніков Олександр Сергійович

13 лютого 2020 р.