Дозвіл на розблокування роботи магазинів побутової хімії і засобів особистої гігієни

Прошу дозволити, розблокувати роботу магазинів побутової хімії і засобів особистої гігієни до 60 кв.м де скупчення людей не може перевищувати до 6 осіб одночасно. Щоб обмежити пересування людей до мереж супермаркетів, і надати можливість мешканцям забезпечити себе такими товарами у найближчих місцях проживання. А безпосередньо, сімя'м у яких діти малого віку потребують товарів повсякденного вжитку (підгузники, дитяті протиалергічні пральні порошки, господарське мило, білизна і інше) що не завжди можна придбати у великих мережах де дозволена торгівля. Просимо дозволити працювати таким магазинам що є практично у кожному спальному районі нашого міста, де зручно придбати усі необхідні засоби гігієни. З дотриманням на час карантину усіх засобів безпеки.

Керівництвом міської ради розглянуто Ваше звернення від 07.04.2020 щодо дозволу розблокування роботи магазинів побутової хімії та засобів особистої гігієни та інформуємо про наступне.
Відповідно до п. 1 рішення Луцької міської ради від 16.03.2020 №72/4 “Про тимчасове зупинення * роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом СОУГО-19” зі змінами від 08.04.2020 № 75/4, враховуючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 зі змінами від 02.04.2020 № 255, дозволено роботу магазинам з продажу побутової хімії та засобів гігієни.
Враховуючи вищезазначене рекомендуємо організувати роботу магазинів з продажу побутової хімії та засобів гігієни у м. Луцьку з дотриманням санітарних норм та карантинних правил.

ІНШІ

Петицію підписали 312 осіб з 300 необхідних.

Бойко Микола Євгенійович

25 березня 2020 р.