EVA повинна працювати!

ТОВ «РУШ» (мережа магазинів «EVA») здійснює торгівлю засобами гігієни, дезінфікуючими засобами, засобами прибирання для дому та обробки будь–яких поверхонь, креми для рук (необхідні під час користування засобами на спиртових складових), засобами першої необхідності по догляду та гігієни дітей, мам та майбутніх мам, засобами гігієни порожнини рота, а також багатьма іншими засобами, які дозволяють дотримуватись не тільки особистої гігієни, але й виконувати всі приписи МОЗ України та ВООЗ по запобіганню поширення хвороби.
З початку березня 2020 року EVA вжито заходів (на дотримання вимог Законів України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211) та запроваджено:
1. щоденний температурний скринінг працівників (усіх, з температурою вище 36,9 градуси та з ознаками респіраторних захворювань негайно відправляються на самоізоляцію для виклику лікаря);
2. проведення медичного (санітарного) огляду, проведення щоденної (декілька разів на день) дезінфекції та обробки приміщень дезінфікуючими засобами;
3. встановлено обмеження щодо відвідування магазину споживачів виключно у захисних масках;
4. режим одночасного знаходження у приміщенні не більше 10 осіб (на касі - 5) на відстані не менше 2 м. один від одного.

EVA дійсно дотримується вимог законодавства та сприяє заходам запобігання поширення хвороби.
EVA забезпечує належні санітарні умови та можливість здійснення справді економних та зручних покупок безпечно!

Просимо дозволити працювати EVA на території міста та області з метою забезпечення мешканців засобами гігієни та дезінфекції .

Керівництвом міської ради розглянуто Ваше колективне звернення та інформуємо про наступне.
Відповідно до п. 1 рішення Луцької міської ради від 16.03.2020 №72/4 “Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19” зі змінами від 08.04.2020 № 75/4, враховуючи вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 зі змінами, дозволено роботу магазинів побутової хімії, засобів гігієни.
Враховуючи вищезазначене рекомендуємо організувати роботу магазинів мережі “EVA” в м. Луцьку з дотриманням карантинних правил.

ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО

Петицію підписали 348 осіб з 300 необхідних.

Ковтун Сергій Миколайович

30 березня 2020 р.