Для недопущення банкрутств просимо розглянути питання створення умов підтримки малого та іншого бізнесу аграрного сектору з можливості реалізації сезонної продукції на території м. Луцька

В державі на сьогодні вживаються правильні карантинні заходи щодо запобігання поширення інфекційного захворювання COVID-19. Обмежувальні протиепідемічні заходи встановлені і місцевими органами виконавчої влади.
Але саме в цей весняний період малий бізнес аграрного сектору збирає врожаї овочів(огірок, редиска, капуста, зелень та ін). Основними місцями продажу товару для них слугували ринки міста Луцька в тому числі сільскогосподарскі (такий діяв на майданчику ТЦ "Глобус"). В цих місцях реалізовувалася їхня продукція в роздріб та гуртом. Багато споживачів продукції були невеликі продуктові магазини та жителі міста. Ціна на продукцію завжди значно доступніша.
На сьогодні майже втрачена можливість реалізації продукції, що за собою призведе до катастрофічних збитків аграрного сектору та банкрутств.
Просимо Вас, розглянути питання створення умов з урахуванням дотримання карантинних обмежень, щодо можливості реалізації сезонної продукції аграрного сектора малого бізнесу та іншого на території м. Луцька.
Громадськість та фермери готові долучитися до обговорення питання та напрацювання можливих моделей допомоги в тому числі онлайн платформи.

ІНШІ

Станом на 22 жовтня петицію підписали 80 осіб з 300 необхідних.

РОМАНЮК РАДІМ МИКОЛАЙОВИЧ

25 квітня 2020 р.