+ ще 222 громади!

Врегулювати питання щодо Центрального ринку

Шановна міська радо!
Просимо врегулювати питання щодо Центрального ринку, який через свою занедбаність, псує враження від історичного центру міста та відвертає від Луцька туристів.
Водночас, зауважуєм, що до підприємців, які ведуть там свою діяльність, потрібно поставитись максимально гуманно, забеспечивши їм місця для торгівлі в інших локаціях, надавши всі умови для транспортування туди їхнього товару. Важливим є те, щоб кожен з них міг відновити торгівлю одразу після закінчення карантину.
Також, просимо у підприємців Центрального ринку не створювати критичної ситуації в місті та припинити мітинги.
Закликаємо муніципальну поліцію не йти на провакації третіх осіб та не застосовувати фізичної сили у випадку конфліктів з ними або підприємцями.
Вимагаємо щоб міська рада попереджувала підприємців про демонтаж їхніх кіосків мінімум за два тижні до його проведення. Демонтаж кіосків з товаром є неприпустимим, там можуть бути вибухонебезпечні або отруйні речовини.
Просимо повідомити громаду Луцька про те, що буде зроблено з цими територіями після демонтажу незаконно встановлених кіосків. Ми вважаєм, що неприпустимою є їх подальша забудова або проведення там підприємницької діяльності іншими суб'єктами господарювання. На нашу думку, єдиний припустимий варіант - загальногромадське їх використання в гармонії з навколишньою архітектурою.
Просимо розглянути цю петицію у максимально короткий термін.

Станом на 2 березня петицію підписали 57 осіб з 300 необхідних.

Бережний Олександр Едуардович

16 травня 2020 р.