Забезпечити транспортне сполучення між вулицями Мазепи,Софії Ковалевської,Ветеранів,Чорновола,Шопена,Даньшина

У зв'язку з тим,що АТП10701 відмовилось обслуговувати маршрут під номером 18 та змінили маршрут курсування за номером 32 пропоную запустити маршрут №18 за маршрутом вул. Дубнівська - Завод "СКФ Україна",який буде курсувати за таким маршрутом: вул. Дубнівська - вул. Авторемонтна - вул. Рівненська - просп. Відродження - вул. Декабристів - вул. Мазепи - вул. Софії Ковалевської - просп. Відродження - вул. Ветеранів - вул. В'ячеслава Чорновола - просп. Соборності - просп. Перемоги - вул. Шопена - просп. Волі - вул. Словацького - вул. Богдана Хмельницького - вул. Данила Галицького - вул. Гнідавська - вул. Даньшина - вул. Львівська - Новий Ринок - вул. Станіславського - вул. Бенделіані - б-р Дружби Народів - Завод "СКФ Україна". У зворотному напрямку Завод "СКФ Україна" - б-р Дружби Народів - вул. Бенделіані - вул. Станіславського - Новий Ринок - вул. Львівська - вул. Даньшина - вул. Гнідавська - вул. Данила Галицького - вул. Ковельська - вул. Глушець - вул. Паркова - просп. Волі - вул. Шопена - просп. Перемоги - просп. Соборності - вул. В'ячеслава Чорновола - вул. Ветеранів - просп. Відродження - вул. Софії Ковалевської - вул. Мазепи - вул. Декабристів - просп. Відродження - вул. Рівненська - Київський майдан - вул. Дубнівська.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Станом на 3 серпня петицію підписали 77 осіб з 300 необхідних.

Хатітовський Богдан Миколайович

31 липня 2020 р.

До кінця збору підписів залишилось: