Збереження Дитячої Залізниці у м. Луцьк

По інформації, управління Західної залізниці планує закрити дитячі залізниці в м. Луцьку і м. Ужгород. Міська рада пропонує перевести її на баланс міста і пропонує не закривати її а навпаки розвивати і готові підтримувати її фінансово. Багато лучан вважають, що дитяча залізниця – історичне місце, впізнаване багатьма лучанами. Було б шкода, якщо її просто знищать і на її місці з’явиться просто сквер чи щось інше. Діти тут отримують знання про залізницю і майже 500 дітей досить проходять навчання. Тому пропоную небайдужим підписати дану петицію, зберегти дану залізницю і не дозволити її закривати, а навпаки розвивати і підтримувати.

З метою збереження Луцької дитячої залізниці, уникнення закриття та продовження її використання за цільовим призначенням, Луцька міська рада звернулась з письмовими зверненнями до голови правління АТ “Укрзалізниця”, регіональну філію “Львівська залізниця”, а також у Рівненську дирекцію залізничних перевезень про готовність міської ради прийняти на баланс Луцької міської територіальної громади комплекс споруд та матеріальні цінності Луцької дитячої залізниці.

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Петицію підписали 319 осіб з 300 необхідних.

Пархоменко Сергій Ігорович

11 вересня 2020 р.