Створити загальнодоступний пункт прийому сміття

Останнім часом все частіше з'являються новини, що когось оштрафували за "підкидання" сміття в "чужі" баки. Взагалі, я вважаю дикістю штрафувати за викидання сміття в смітник, однак, так вже в нас в місті чомусь склалося -- замість своєчасного вивозу смітників вирішили просто штрафувати... Разом з тим, у будь-якому приватному господарстві час від часу накопичується сміття, яке не забирають сміттєвози -- це і будівельне сміття, і рослинне, наприклад листя, обрізані гілки, скошена трава, і інше великогабаритне побутове сміття. Однак, єдина альтернатива викиданню такого сміття в "чужі" баки -- вивезти його в ліс чи в поле і ця альтернатива абсолютно неприйнятна для будь-якої нормальної людини. Тому, прошу створити в межах міста пункт(и) прийому та вивозу сміття з великогабаритними баками, в які можна було б привезти і легально викинути мішок чи кілька мішків будь-якого сміття, яке відмовляються забирати сміттєвози. Це значно спростить життя багатьом жителям міста і ОТГ, а також допоможе вберегти вулиці на окраїнах міста і ліси та поля навколо міста від куп вивезеного туди сміття.

ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО

Станом на 23 листопада петицію підписали 134 особи з 300 необхідних.

Слива Вадим Васильович

5 листопада 2020 р.