Звільнення з посади майстра 11 жкп

Прохання звільнити з посади майстра "ЖКП 11" Дергунову Тетяну Михайлівну.
Через негативне ставлення до Тараса Врублевського.
Сирота Тарас, наче мауглі по-луцьки, облаштував домівку з підручних матеріалів у заростях біля мосту на вулиці Ківерцівській в обласному центрі. До таких методів вдався хлопець, коли платити за комунальні послуги й оренду помешкання стало неможливо. Втім, його дії назвали незаконними й приїхали під вікна з важкою технікою. Ініціатором цього була майстер жеку Дергунова.
Працює Тарас двірником при ЖКП № 11, має аж 5 ділянок, за якими доглядає. Обжився хлопець і хазяйством: підібрав з вулиці цуценя й 5 котиків, бо сам знає, як бути без даху над головою. Щоб не замерзнути у мінусову температуру, Тарас збудував піч. А приймати душ ходить до дружелюбних пенсіонерок із району, в якому прибирає. Добра бабуся Катерина пускає до себе хлопця, аби допомогти, чим зможе.
Хлопець розповідає, що до публікації у ЗМІ жив спокійно, нікому не заважав, як раптом, на нараді минулого тижня йому почало дорікати керівництво.

Прохання до лучан підтримати петицію.

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ТА ОХОРОНА ПРАЦІ

Станом на 6 липня петицію підписали 109 осіб з 300 необхідних.

Шнайдер Роман Володимирович

17 січня 2016 р.